Merveşehir Ortaokulu

KARACAAHMET MAH. 38091 CAD. NO 7 İÇ KAPI NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
Vizyon
İlişkilerinde dürüstlüğü, güveni, hoşgörüyü esas alan ve etkili iletişim kurabilen, yaşantısının her diliminde aktif olan ve zamanı iyi kullanabilen, sorumluluklarını bilen, doğal çevre ile uyum içinde yaşayabilen kültürel mirasa saygı duyan, var olan bilgiyi yeni bilgiler üretmek için kullanabilen, bilimsel,özgüveni gelişmiş, ülke menfaatini kendi menfaatinin üstünde tutabilen, ideali olan kişiler yetiştirmeye odaklıdır.
Misyon
Toplumunun sağlıklı ve pozitif katılımcıları olmaları için gereken yetenek, bilgi, beceri ve ahlaki değerleri en üst düzeyde öğrencilerine kazandırmakla tanınan; yurt içinde ve dünyada sayılan, model bir okul olma amacındadır.
Başarılar
2019/2020 Eğitim öğretim yılında 2 öğrencimiz Vehbi Dinçerler Fen lisesini kazanmış, 1 öğrencimizde Reyhanlı Fen Lisesini kazanmıştır.Bu öğrencilerimizle beraber diğer nitelikli Fen ve Sosyal Bilimler Liseleri ile Anadolu Liselerini ise 12 öğrencimiz kazanmıştır. 2021 - 2022 eğitim öğretim yılı sonunda 6 öğrencimiz Antep´teki Fen Liselerine yerleşmiştir.
Öğretim Şekli :tam gün
Kalorifer/Doğalgaz
Şehiriçi otobüsler ve dolmuşlar.
Yerleşim Yeri
Merveşehir arkası, Otogar civarı, Süleyman Şah Lisesi ve Ali Topçuoğlu MTAL yanı.
şehir merkezinde