Ock

Rehber öğretmenimiz Eda Gündüz Sırık ve 5.Sınıf öğrencilerimizin hazırlamış olduğu “Akran Zorbalığına Hayır Tişörtü Tasarlıyoruz” adlı Panomuz.

Ock

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Şeyda SOYLU ve öğrencilerimizin hazxırlamış olduğu Manevi Baharımız Üç Aylar panosu

Ock

Türkçe öğretmenlerimiz Seda ERDANA ve Dudu EKİCİ koordinesinde öğrencilerimizin Dilimizin Zenginlikleri ile ilgili çalışması

Ock

Şehitkamil Belediyesinin Düzenlediği Ortaokullar Arası Bilgi Yarışmasında 90 Okul Arsında 3. Olduk.Emeği Geçen Tüm Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize Teşekkür Ederiz.

Ara

Okulumuz Türkçe Öğretmenleri iş birliğinde öğrencilerimizle büyük şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anma programı düzenledik.

Ara

Kas

Türkçe öğretmenimiz Dudu EKİCİ VE 6/F sınıfı "Teknoloji yararlı mıdır, zararlı mıdır? " konulu münazara yarışması

Kas

Satranç turnuvası 1. si olan Öğrencimiz Müslüm KARAYILAN'ı tebrik ederiz.

Türkçe Öğretmenlerimizin Hazırladığı Cumhuriyetimizin 100.Yılı Videosu