May

Sınıflar Arası Voleybol Turnuvamizda 5-6 Sınıflarda 6H Sınıfı, 7-8 . Sınıflar arasinda yapılan yarışmalarda 7/A Sınıfı 1. Olmuştur. Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Yansıma kanunlarını deneyerek ispatladık

May

Kazanım Değerlendirme Sınavında Başarı Gösteren Öğrencilerimizi Okul Müdürümüz Sayın Yunus AKTAŞ İsme Özel Kupa Bardağı İle Ödüllendirdi.

Nis

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersinde Başarı Gösteren Öğrencilerimiz Ders Öğretmeni İbrahim BALAKANÇEKİ Tarafından Ödüllendirildi.

Nis

Karaman ilinde gerçekleşen bilek güreşi bölge müsabakalarında öğrencimiz Muhammed Talha yaşaralp sol kolda ikinci sağ kolda dördüncü olmuştur, öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

Nis

2022 - 2023 eğitim öğretim yılı Yıldız Kızlar uzun atlama yarışmasında Gaziantep 1. si olan öğrencimiz Rabia BİLGİLİ’yi tebrik ediyoruz. Emeklerinden dolayı Özhan Hocamıza da teşekkür ediyoruz.