100. YILDA HER SINIF 100 AĞAÇ DİKİYOR eTwinning PROJESİ

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiyemizin iklim kriziyle mücadelesine ortak olmak ve kalıcı yeşil miras bırakmak amacıyla 81 ilde katılımcı sınıflar yüzer ağaç dikerek farkındalık yaratacaktır.
100. Yılda Her Sınıf 100 Ağaç Dikiyor eTwinning Projesi Okul müdürümüz Yunus AKTAŞ ile Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Hakan POLAT tarafından yürütülmektedir.

Eyl

OKULUMUZ REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN 5.SINIFA BAŞLAYAN ÖĞRENCİ VELİLERİMİZE YÖNELİK OKULA UYUM SEMİNERİ YAPILDI

Eyl

Okul Müdürümüz Sayın Yunus AKTAŞ okulumuzdan tayin olup giden ingilizce öğretmenimiz Derya SEÇİNTİ'ye ve Fen Bilimleri dersi öğretmenimiz Eyüp Ahmet SAĞLAM'a plaket verdi.

Haz

2022 - 2023 Okul Sporları Küçük Erkekler Futsal Turnuvasında Gaziantep İl 3.   sü olan takımımızı ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Haz